Posjetite nas na društvenim mrežama

Digizel d.o.o. | OIB: 22877730425 | MB: 04260457
Digizel d.o.o. | OIB: 22877730425 | MB: 04260457

Internet marketing

macbook google search

Želite popraviti vidljivost vaše stranice

u rezultatima pretraživanja na internetu?

da pronađete pravi put do korisnika

Mi vam možemo pomoći

Unaprijedite poslovanje i povećajte prodaju


Neosporna činjenica jest da živimo u doba interneta i svaki dan svjedočimo njegovom širenju na sve aspekta života: od komunikacije preko online medija do samog vođenja poslovanja. Internet marketing, odnosno promicanje vaših usluga na internetu, pruža odličnu priliku za povećanje prodaje bez velikih investicija.

osoba traži proizvode i usluge na internetu

USLUGE INTERNET MARKETINGA

SEO

SEO odnosno optimizacija za internet pretraživače je proces poboljšavanja web stranice s ciljem postizanja boljeg položaja u rezultatima pretraživanja za određenu ključnu riječ ili frazu što rezultira privlaćenjem većeg broja potencijalnih korisnika. 

Social media marketing

Social media marketing će vam pomoći da izgradite reputaciju za vašu tvrtku na društvenim mrežama i povežete se sa potencijalnim kupcima. Naši stručnjaci će definirati vaše poslovne ciljeve, identificirati ciljanu grupu korisnika, kreirati privlačan sadržaj i na kraju povezati društvene mreže sa svim aspektima vašeg poslovanja.

Google AdWords

Google AdWords je najefikasniji način oglašavanja koji će vam omogućiti da privućete posjetitelje na svoju stranicu. Usluga uključuje definiranje budgeta, istraživanje ključnih riječi, kreiranje oglasa te pažljivo ciljanje potencijalnih korisnika kako bismo optimizirali konverziju posjetitelja u kupce.

Google Analytics

Google Analytics alati se koriste za detaljnu analizu prometa i ponašanja posjetitelja na vašim stranicama i nezaobilazno su oruđe prilikom optimizacije web stranica i vođenja marketinških kampanja.

Zatražite konzultacije

Za sva pitanja vezana za internet marketing, slobodno nam se obratite putem stranice za kontakt i mi ćemo napraviti besplatnu analizu vaših stranica i prezentirati vam najbolje mjere za poboljšanje vašeg poslovanja.